Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Kom til Efterskolernes Dag på Brejninggaard!

Efterskolernes Dag 2018

Søndag d. 30. september kl. 12.00 til 17.00, åbner vi igen borgporten til en herlig Efterskolernes Dag på Brejninggaard Efterskole. Vi glæder os rigtig meget til en dag med masser af Brejninggaard-stemning, musik, smil og latter!

Kom og oplev glæden, energien og smilene fra vores sprudlende elever. Nyd musikken fra vores dygtige band, som fyrer den af på scenen. Bliv pirret på nysgerrigheden til efterskolelivet på en af Danmarks smukkeste efterskoler. Og hør mere om, hvordan vi kan give dig øjeblikke, du aldrig glemmer!

Efterskolernes Dag på Brejninggaard er en perfekt dag at besøge os på, for her handler alt nemlig om, at du skal have mulighed for at se, lytte, mærke, dufte og smage, hvem vi er, og hvad vi er for en efterskole.

Program for Efterskolernes Dag på Brejninggaard

Kl. 12.00:
Rundvisning light! Vi ved godt, at det kan blive en travl dag for mange. Derfor åbner vi døren lidt på klem fra kl. 12.00 til en “rundvisning light” med efterfølgende forevisning og snak.

Kl. 13.00:
Forevisning af fællesgymnastikken! Smugkig ind i universet af årets kommende gymnastik, når elevholdet 2018/2019 viser sneakpeaks fra det, de arbejder med lige nu.

13.15-14.30:
“Kom og leg med”!
Kom og spring med i springcenteret, Leg med 3D-printere og lasercutter i MakerSpace eller til fodboldworkshop på boldbanen! Læs mere om aktiviteterne længere nede på siden.

Kl. 14.00 – 14.15:
En fortælling om efterskolelivet på Brejninggaard – om alle oplevelserne, det faglige fokus og fællesskabet v. forstander Kristian Grell – i foredragssalen.

Kl. 15.00:
Forevisning af fællesgymnastikken! Smugkig ind i univserset af årets kommende gymnastik, når elevholdet 2018/2019 viser sneakpeaks fra det, de arbejder med lige nu.

15.15-16.30:
“Kom og leg med”!
Kom og spring med i springcenteret, Leg med 3D-printere og lasercutter i MakerSpace eller til fodboldworkshop på boldbanen! Læs mere om aktiviteterne længere nede på siden.

Kl. 16.00 – 16.15:
En fortælling om efterskolelivet på Brejninggaard – om alle oplevelserne, det faglige fokus og fællesskabet v. forstander Kristian Grell – i foredragssalen

Rundvisningerne starter i opvisningshallen umiddelbart efter forevisningerne! Efter alle rundvisninger er det muligt at få lidt godt til ganen og en hyggelig samtale med en ansat på Brejninggaard.

Tag dine venner med og kom og leg med!

I løbet af dagen vil der være mulighed for at “lege med” på nogle af vores aktiviteter:

  • Åbent værksted i vores MAKERSPACE. Børn og barnlige sjæle kan komme og lege med Lasercutter, 3D-printere, Lego Mindstorm og meget andet.
  • FODBOLDTRÆNING og teknik-workshop med fodboldtræner og fodboldlærer Allan Kristensen fra Spjald IF.
  • OPENGYM I SPRINGCENTERET med fuld drøn i stortrampoliner, fasttrack, minitrampolin og luft- og fiberbaner. Kom og prøv kræfter med de rigtige springbaner – LEG fiberbane til TeamGym og Skakun fiberbane til Powertumbling.

Glæd dig til:

  • at opleve den levende efterskole
  • at have god tid til at tale med elever og lærere
  • at se nogle af Danmarks bedste gymnastik- og træningsfaciliteter
  • at høre om undervisning, der gør at lige netop DU mærker, at DU er en vinder

Vi glæder os til at møde dig, give dig en rundvisning, snakke med dig – og lade dig mærke den unikke stemning, energi og ambitiøsitet, der kendetegner Brejninggaard Efterskole.

På Brejninggaard oplever du den bedste udgave af dig selv!

Besøg os hver søndag

Vidste du i øvrigt, at vi altid har åbent for rundvisninger på søndage kl. 12.00? – bare ring til Anita på kontoret på 97 38 16 44. Vi elsker at have gæster!