Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Levende undervisning med fokus på din udvikling

8. og 9. klasse

På Brejninggaard har vi fokus på din udvikling - fagligt såvel som menneskeligt. På den baggrund niveaudeler vi, hvor det giver mening.

På Brejninggaard Efterskole tilbyder vi dig et trygt klassemiljø med højt fokus på, at lige netop du har det godt og ikke mindst – at lige netop du lærer noget. Vi lægger vægt på en tryg og åben undervisning – for har man det godt, lærer man! Det er jo derfor du er kommet!
Du vil opleve, at du har adgang til lektiestøtte 24/7, og at din udvikling – fagligt som menneskeligt – betyder noget for dine lærere. Og så forventer vi, at du vil være med hele vejen, stræber efter dine mål og siger JA til os!

Tag 9. klasse et år tidligere

Brejninggaard tilbyder dig et unikt 8. klassetilbud, hvor du bliver fagligt rustet til fremtiden, og hvor 8. klasse ikke bare er de mindste – for her vokser I fra første dag!
Lad os slå det fast med det samme! Vi har ikke en decideret 8. klasse på Brejninggaard Efterskole. Vi har en 9. årgang, hvor du som 8. klasse-elev er meget velkommen. Undervisningen foregår ud fra 9. klasse pensum, men selvfølgelig i et seriøst og fagligt velovervejet niveauopdelt undervisningsmiljø.
Vi har hvert år flere elever, der skulle have gået i 8. klasse, men i stedet har valgt at udfordre sig på Brejninggaard i 9. klasse. Alle går til 9. klasseprøven i foråret og kan herefter gå direkte videre i 10. klasse eller på ungdomsuddannelse.

Niveaudeling er ikke bare noget, vi gør…

På Brejninggaard arbejder vi i perioder med niveaudeling – når det fagligt giver mening og gør en forskel for dig. Men det er vigtigt for os, at vi altid er et hold – et team med forskellige mennesker.

9. klasse indeholder også…

9. klasse på Brejninggaard indeholder også undervisning, hvor vi med fokus på den international dimension arbejder med din tilegnelser af interkulturelle kompetencer. Vi bruger it og medier til at tilgå verdenen udenfor klasseværelset og komme i kontakt og samarbejde med elever fra mange forskellige samfund, som måske eller måske ikke ser ud som dig, klæder sig som dig eller snakker som dig. Det handler om arbejdsmetoder og udvikling af sproglig kompetencer i en interkulturel kontekst.

Undervisningen kan foregå på mange lokationer både i klasserummet, men også udenfor og vi har blandt andet været på besøg på Tange Elmuseum og i Holstebro Byret. Vi flytter danskundervisningen til Aros og får gennemgået et maleri, og arbejder derefter selv med et. Eller vi rykker kulturfagsundervisningen til Jyske bank, hvor du får styr på privatøkonomien.