Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Energisk og målrettet træning

Fodbold

På Brejninggaard Efterskole tilbyder vi fodbold for piger og drenge, der brænder for at drible med en fodbold, lave den gode aflevering, kæmpe for bolden og mærke holdånden i fodbold! Er du holdfighteren, der vil spille fodbold på efterskole, har Brejninggaard Efterskole valgfaget fodbold for dig!

Teknisk træning er en naturlig del af hver eneste træningstime på fodbold. Her arbejder vi med forskellige sparkeformer, hovedstødsteknik, førsteberøringer, vendinger, pasningsspil og meget andet. Taktisk træning er en nødvendighed for at forstå, hvordan at man skal bevæge sig på banen, både med og uden bold. Taktik er helt fra de små aftaler til den mere komplekse taktik. Koordinationstræning er en vigtig del af det, der skal til for at blive en bedre fodboldspiller. Her vil vi, i form af forskellige opstillinger, arbejde med at få et lavere tyngdepunkt, få afvikling i fod- og knæled, komme til at løbe hurtigere og springe højere.

Sommer- og forårstræningen afvikles på vores egne træningsfaciliteter. Vinterens træning foregår enten i Brejninggaards store hal eller på den nye kunststofbane i nærheden til skolen. Du kan have op til fem træningsmoduler om ugen samt kampe i både efterskoleturnering og DBU-turnering!

Vi forventer, at du brænder for at spille fodbold og har lyst til at fordybe dig i faget både teknisk, taktisk og fysisk. Vi forventer også, at du giver dig fuldt ud, uanset vejr, vind og træningsform.

Træn med Årets Fodboldklub 2016

Fra skoleåret 2017/18 indgår Brejningaard Efterskole og Spjald IF et samarbejde, og derfor bliver træner Allan Kristensen tilknyttet efterskolen som fast træner.

Træningen vil både foregå på vores egne baner og på fodboldklubbens kunstgræsbaner. Derudover får du mulighed for at træne med på Spjalds U17-/U19-hold i fritiden og spille kampe for holdet, så du får endnu flere ugentlige træninger og kampe!

Spring dig til en bedre fodboldspiller

Vores fodboldspillere oplever som en bonus, at deres fysiske form, smidighed og koordination bliver endnu bedre af de mange timer i gymnastikhallen – så glæd dig til at udvikle dig både som fodboldspiller og gymnast!

Morten A. Henneberg
Underviser i fodbold
Thue Ingemann
Underviser i fodbold

Brejninggaard Efterskole på Instagram#brejninggaardfodbold #fodboldbrejninggaard