Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Fællesskab, koncentration & adrenalin

Gymnastik

På Brejninggaard Efterskole går vi meget op i gymnastik - og vi er gode til det! Gymnastikken hos os opbygger også et unikt fællesskab og et sammenhold, du sent vil glemme. Du vil give den gas til det yderste i Vestjyllands største og mest veludstyrede springcenter. Desuden vil du også blive udfordret igennem tekniske rytme- og danseserier.

Gymnastik og spring har givet mig nogle sejre til at blive bedre i skolen. (Elevcitat)

Gymnastik er så central en del af Brejninggaard Efterskole, at alle elever har det fast minimum fem timer om ugen – og de fleste fylder valgfagene ud med for eksempel Spring, TeamGym eller Tumbling. Tænk, du har mulighed for at have mere end 16 timers gymnastik om ugen på Brejninggaard Efterskole!

Brejninggaards særdeles dygtige og inspirerende gymnastiklærere – Mikael Nissen, Signe Guldager, Emil Thomassen, Stine Jespersen, Ralph Jensen, Louise Buch, Mads Clausen, Annebeth Lindved Grell og Rasmus Skaaning, giver dig de bedste oplevelser, træningsmuligheder og brænder for at gøre dig endnu bedre til den gymnastik, du er vild med!

I marts, april og maj måned har vi vores opvisningssæson. Her vælter du, sammen med alle dine kammerater, den ene hal og arena efter den anden med en af Danmarks bedste efterskoleopvisninger. Du kan glæde dig til ihvertfald 30 opvisninger i foråret, og du er selvfølgelig med til dem alle sammen!

Desuden har du også mulighed for at trække i Brejninggaard Efterskoles konkurrencedragter og repræsentere skolen i TeamGym, Grandprix og/eller PowerTumbling.

I TeamGym deltager vi i bla. Ollerup Open, Spring Cup, JuleCup, interne konkurrencer og selvfølgelig i Efterskole DM. I Grandprix deltager vi i Ollerup Open, interne konkurrencer og Efterskole DM. I tumbling deltager du i flere konkurrencer henover året, hvor du dyster mod andre skoler og foreninger i Danmark.

SKAL man egentlig lave gymnastik på Brejninggaard?

Her kan vi svare meget kort – JA det skal du – det er en del af vores stærke profil!

Skal du så kunne lave gymnastik, når du kommer? Nej ikke nødvendigvis, men du skal ville det 100%, når du er hos os!

Du har mindst 5 timers obligatorisk gymnastik om ugen, hvor du både arbejder med rytmisk gymnastik, spring, styrke, smidighed og udholdenhed. Udover det har du henover året både hele og halve gymnastikdage, og til sidst deltager du selvfølgelig i alle skolens godt 30 gymnastikopvisninger sammen med alle dine kammerater.

Det er fedt, at vi som fællesskab er gode til gymnastik – selvom alle ikke er verdensmestre. Vi er stolte af vores opvisninger. (Elevcitat)

Du har selvfølgelig mulighed for at lave alt det gymnastik du derudover vil – både i vores valgfag og i din fritid. Springcenteret er altid åbent, og håndredskaberne ligger til fri benyttelse i hallen.
gymnastik efterskole