Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Rytmer skal der til, for at man mærker suset!

Rytme og dans

Det er en ubeskrivelig fornemmelse at stå sammen med 150 efterskolevenner, når der gøres klar til første startserie i årets opvisning. Så mærker man energien og adrenalinen summe rundt i hele kroppen.

Du ser op og får et smil fra et spændt ventende publikum… så starter musikken og hele flokken af fokuserede unge mennesker bliver til et brag af en rytmisk serie. Du bevæger dig smidigt og energifyldt rundt på arenaens gulv. Publikum sender højlydte og taktfaste klapsalver ud i hallen og stemningen stiger, så taget løfter sig. Serien fader ud og sceneskiftet til næste serie eller spring sker, mens man får et highfive fra en af kammeraterne på vej ud..

…Vi prøvede at beskrive en stemning, men det kan slet ikke lade sig gøre – du bliver nødt til at komme og mærke det hele selv!

I valgfaget Rytme & Dans vil du komme til at opleve fordybelse og udvikling. Rytmisk gymnastik og dans er for dig, der elsker at bevæge dig til musik og kan lide intens og spændende træning. Det er for dig, der vil udvikle dig inden for den rytmiske genre, udfordres i de nyeste tendenser og trends inden for sporten.

Du trænes i de vigtige grundlæggende elementer, der gør dig til en dygtig rytmisk gymnast. Du skal arbejde med håndredskaber og eksperimentere med forskellige udtryk. Desuden skal du arbejde med forskellige danse og stilarter som f.eks. Moderne dance – Jazz – Funk – Hiphop – Klassisk ballet og Street dance og meget andet.

Vi arbejder altid på at skabe fornyende og ambitiøse serier, der udvikler dig som rytmisk gymnast og lader dig mærke det stærke fællesskab gymnastikken skaber.

Vil du dyrke rytmisk gymnastik på efterskole? Så er vi efterskolen for dig. Som rytmisk gymnast på Brejninggaard er du med helt der fremme, hvor tingene sker!

Christina Meyer
Underviser i Rytme & Dans
Cecilie Skov
Underviser i Rytme & Dans

Brejninggaard Efterskole på Instagram#brejninggaardrytmedans #rytmedansbrejninggaard