Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Springgymnastik på Brejninggaard Efterskole Spingcentret venter på dig!

Spring

Vi garanterer én ting i spring på Brejninggaard - du udvikler dig enormt som springer i løbet af et år!

Uanset hvilket niveau du kommer med, sætter vore seks dygtige springlærere en ære i, at gøre netop dig til en endnu dygtigere springer.

Super faciliteter til springgymnastik

Brejninggaard Efterskole har et af Danmarks mest veludstyrede springcentre! Her har du mulighed for at træne på 15 meter Fastrack, 20 og 15 meter Airtrack Plus, tre stortrampoliner, Dorado, Pegasus, PE luftkile, Bungys, 15 meter LEG-fiberbane og 25 meter Skakun Fiber. Alt sammen til enten hæve/sænkegrav, løsskum eller Pitzone og med tilløbsbaner, tilløbskasser og fuldt tilløb! Desuden har Brejninggaard Efterskole, som en af få efterskoler i Danmark, vores eget rytmegulv til TeamGym, der ligger i springcentet som fast tilløb til dine spring.

Så kom og mærk bassen skubbe til dig, mens du hænger vægtløs i dit nye spring! Vores springlærere er hentet blandt de bedste springgymnaster i Danmark, og de brænder for at gøre dig til en endnu bedre springer.

Vi plejer at sige, at du faktisk kan opholde dig i springcenteret det meste af ugen! Du skal bare vælge vores Tumbling- og banespringslinje, TeamGym, spring for øvede, spring for letøvede eller Pigespring! Pludselig kan du på Brejninggaard Efterskole have op til 10 timers spring om ugen – ud over alle de timer du er i springcenteret med dine venner i fritiden!

Vil du dyrke din passion for spring på efterskole? Så er Brejninggaard noget for dig. Spring giver dig nye sejre hver dag!

Vi kan tage de fede oplevelser fra springcenteret med ud i klasseværelset. For alle High-Fives der gives i springcenteret tages med i matematiklokalet. (Lærercitat)

Søren Astrup
Underviser i Spring
Mikael Nissen
Underviser i Spring
Rasmus Kloch
Underviser i Spring
Thue Ingemann
Underviser i Spring
Martin Pilgaard
Underviser i Spring

Brejninggaard Efterskole på Instagram#brejninggaardspring #springbrejninggaard