Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Intens holdsport med stort fællesskab

Teamgym

I TeamGym på Brejninggaard Efterskole arbejder du målrettet videre med alle de færdigheder, du har fra de andre spring- og rytmefag, og du får mulighed for at give den ekstra gas og afprøve dig selv i konkurrence.

Er du max bidt af TeamGym? Så kan du få helt op til 16 timers ugentlig træning her på efterskolen, og du har mulighed for at deltage på foreningshold!

På Brejninggaard tilbyder vi TeamGym for både drenge-, pige- og mixhold. Holdene sammensættes, så du er sikker på at komme i konkurrence. Vi deltager i konkurrencer henover skoleåret og vores store mål, som vi arbejder frem imod hele året, er Efterskole DM i maj! Vores TeamGym-drenge A blev i 2016 Danmarksmestre i division 2!
I TeamGym konkurreres der både i rytmeserie, banespring og trampet, og du skal derfor arbejde med alle tre dele i den daglige undervisning. Du bliver udfordret på dit niveau, hvilket gør, at du som TeamGymnast på Brejninggaard lærer nye og sværere spring og dermed videreudvikler dig som stærk gymnast! Og så trænes du i et af Danmarks bedste TeamGym træningscentre.

Dine TeamGym-lærere – Mikael Nissen, Sune Engholm, Lise Lindved, Rasmus Kloch og Annebeth Grell – vil i samarbejde med dig have stærkt fokus på at forbedre din teknik, gøre dine spring mere stilede og give dig den nødvendige tryghed og overskud, så du lander dine spring sikkert og rent. I TeamGym er det nemlig ikke nok at springe svært, det skal også være veludført og pænt at se på! Du skal også arbejde meget med rytmeserien, da ensartethed og samtidighed er særdeles vigtigt til konkurrencer, og samtidig skal rytmeserien indeholde de sværest mulige momenter.

TeamGym er helt sikkert for dig, der har gået til konkurrence i mange år og ønsker at fortsætte din store udvikling inden for sporten, mens du er på Brejninggaard Efterskole. TeamGym er også for dig, der aldrig har prøvet konkurrence før, men har lyst til større udfordringer og til at opleve den helt unikke holdfølelse, der netop opnås gennem TeamGym-træning og konkurrence.

Martin Pilgaard
Underviser i TeamGym
Annebeth Lindved Grell
Underviser i TeamGym
Søren Astrup
Underviser i TeamGym
Lise Lindved
Underviser i TeamGym
Mikael Nissen
Underviser i TeamGym
Rasmus Kloch
Underviser i TeamGym

Brejninggaard Efterskole på Instagram#brejninggaardteamgym #teamgymbrejninggaard