Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Eksplosive banespring i Power Tumbling

Tumbling

Er du til tempofyldte banespring, hvor energien springer i øjnene på publikum? På Brejninggaard vil vi rigtig gerne udfordre dig i valgfaget Power Tumbling og sætte fokus på dig som banespringer.

I powerTumbling på Brejninggaard Efterskole arbejder du frem mod at lave otte-springsøvelser på banen, hvilket er, hvad de bedste power tumblere springer til konkurrencer. Du vil med en målrettet indsats, tydeligt kunne mærke stor fremgang og udvikling med dine banespring.

PowerTumbling for alle

Tumbling og banespring på Brejninggaard er både for øvede tumblere – og dig, der kaster dig ud i det for første gang. Vi har elever, der aldrig har prøvet det før og ender med at blive danmarksmestre – sejt!

I oktober 2016 nåede vi vores mål om at være førende i Danmark inden for gymnastik, idet vi modtog vores Skakun PowerTumbling-bane. Dermed råder Brejninggaards springcenter over alle redskaber til stærk udvikling af gymnastikken i Danmark!

I PowerTumbling på Brejninggaard møder du nogle af Danmarks mest erfarne PowerTumblere og trænere.
Du trænes bla. af Mikael Nissen, Ralph Jensen, Sune Engholm og Rasmus Skaaning. Så vær klar til max gas på banerne!

Brejninggaard Efterskole deltager i flere Power Tumbling-konkurrencer i løbet af dit skoleår, og vi håber, at du gerne vil med. Sammen med GUB Outrup har vi udviklet et tæt talentudviklingsarbejde. Dette giver dig som Power Tumbler særdeles gode muligheder for nye og spændende træninger sammen med GUB Outrup talent- og elitehold.

Er PowerTumbling på efterskole noget for dig? Så kom og vær med!

Mikael Nissen
Underviser i Tumbling
Ralph Enghoff Jensen
Underviser i Tumbling
Martin Pilgaard
Underviser i Tumbling
Rasmus Skaaning
Underviser i Tumbling

Brejninggaard Efterskole på Instagram#brejninggaardtumbling #tumblingbrejninggaard