Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Kreative fag

Kreative fag

På Brejninggaard tilbyder vi også valgfag til dig, der har en interesse for håndværk / værksted og design. Herunder kan du læse om vores kreative valgfag "Innovation" og "Krea".

Innovation

Er du vild med innovation og gode ideer? Og har du en masse projekter, du gerne vil prøve af, mens du er på efterskole? Så kan vores valgfag Innovation være noget for dig!

Innovation er valgfaget, hvor praktisk og teoretisk innovation mødes. Du bliver en del af et unikt kreativt miljø, hvor det kun er din og dine kammeraters fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan laves.

Vores ”innovations-værksted” er et sandt maker space. Og hvad er så det? Et maker space er først og fremmest et stærkt kreativt værkstedsmiljø – et værkstedsmiljø, hvor alt er muligt. Et maker space har faciliteter der står åbne for kreative og nysgerrige mennesker. Et forum hvor mennesker med lyst til idegenerering og produktskabelse mødes. Vores innovationsværksted indeholder rammerne for, at ting de lykkes. Det er et værkstedsmiljø i sin allerbredeste forstand med alle de ting et værksted indeholder:

  • 3D-printere
  • lasercutter
  • robotprogrammering med audvino
  • Lego Mindstorm
  • Lego League
  • træområde
  • metalområde

– og meget mere

På Brejninggaard har du helt unikke muligheder for at kombinere faglig undervisning med håndværk og innovation! Så hvis du nyder at lave gymnastik, bevæge dig, vil styrke dine boglige fag og elsker at være kreativ i værkstedet, er Innovation på Brejninggaard Efterskole et godt valg.

Krea – kunst, skulptur, tegning og kreativitet

Er kreativitet et vigtigt element i dit valg af efterskole?…så bør du se nærmere på Brejninggaard Efterskoles kreative værksteder. Udlev din passion for kunst og design på efterskole!

Vi brænder for at du er kreativ! Vi elsker når du vender tingene på hovedet! Vi imponeres, når du tænker innovativt og genbruger eller gendanner materialer til nye former, funktioner og udtryk!

I valgfaget Krea vil du opleve glæden og udfordringen ved at omsætte egne ideer, fordybe sig i processen og forvandle forskellige materialer til konkrete nye produkter. Du vil kunne arbejde med bla. re-design, keramik, glas, maleri, tegning, stofmaling, syning af tøj og brugsting, filtning, design, grafik, genbrugskunst og meget andet. Det er nemlig din fantasi der skaber krea og design!

I Krea lærer du forskellige teknikker og arbejdsmetoder samt opøve bevidsthed omkring design, materialer, farve og meget andet.

Du skal turde lege, eksperimentere, frydes, væmmes, provokeres og rykkes, forholde dig…, men det vigtigste er lysten og interessen.

Leder du efter en efterskole, hvor du kan arbejde med din passion for kunst- og design? Så led ikke længere!

Andreas Jørgensen
Underviser i Innovation
Rasmus Skaaning
Underviser i Innovation

Brejninggaard Efterskole på Instagram#brejninggaardkreativ #kreativbrejninggaard