Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Valgfag på brejninggaard Gymnastik, Fodbold, Outdoor, Kreative og andre valgfag

Valgfag

På Brejninggaard dyrker vi masser af gymnastik, og vi bruger mange timer på at blive klogere i klasseværelserne. Derudover er vores hverdag gennemsyret af samværet og sammenholdet mellem både elever og lærere.

Men du skal også have mulighed for at dyrke dine interesser – og her er det DIG, der bestemmer, hvad der skal stå på skemaet. Du har ca. 20 forskellige valgfag at vælge imellem.

Du vælger valgfag 2 gange om året, og på den måde kan du forsætte din fritidsinteresse, mens du går på Brejninggaard – men du kan også kaste dig ud i noget helt nyt!

Du har mindst ni valgfagstimer om ugen ud over fællesgymnastik, boldturneringer og gymnastikkonkurrencer – og så har du alle aftener og weekender til at give den gas i vores toptunede faciliteter.

Skal dine spring være endnu vildere? Vil du mærke det helt unikke sammenhold på skolens TeamGym-hold? Eller mountainbike med dine kammerater til Adventure-race. Er du til fodbold og holdånd? Er det noget for dig at arbejde med dine ideer i vores innovationsværksted? Eller vil du udleve din store passion for kunst og design?

Her kan du se en oversigt over vores valgfag: