Efterskolernes Aften 2023

Onsdag den 11. januar kl. 18.00 til 21.00, åbner vi igen borgporten og inviterer indenfor i varmen til en hyggelig Efterskolernes Aften på Brejninggaard Efterskole. 

Vi glæder os rigtig meget til en aften med masser af Brejninggaard-stemning, smil og latter!

Kom og oplev glæden, energien og smilene fra vores sprudlende elever. Få en snak med lærere og elever og bliv klogere på dit efterskolevalg. Vi viser dig lidt af efterskolelivet på en af Danmarks smukkeste efterskoler og fortæller mere om, hvordan vi kan give dig øjeblikke, du aldrig glemmer!

 

GLÆD DIG TIL:

  • at opleve den levende efterskole
  • at have god tid til at tale med elever og lærere
  • at se nogle af Danmarks bedste gymnastik- og træningsfaciliteter
  • at se vores nye bæredygtige goalstation uden gummigranulat
  • at høre om undervisning, der gør at lige netop DU mærker, at DU er et unikt menneske sammen med alle os andre.

Vi glæder os til at møde dig, give dig en rundvisning, snakke med dig – og lade dig mærke den unikke stemning, energi og ambitiøsitet, der kendetegner Brejninggaard Efterskole.

På Brejninggaard oplever du den bedste udgave af dig selv!

 

BESØG OS EN ANDEN DAG

Har du ikke mulighed for at komme forbi til Efterskolernes Aften, kan du løbende holde øje med vores hjemmeside. Her kan du se, hvornår vi i øvrigt åbner skolen op for besøg udefra. Eller ring til Anita i vores administration og book en rundvisning, når det paser dig.

VI SES!

Nyheder

Goalstation bidrager til bæredygtighed

Goalstation bidrager til bæredygtighed

Goalstation I løbet af det seneste års tid har vi på Brejninggaard haft mere fokus på bæredygtighed i driften af efterskolen. Det indebærer blandt andet, at vi har bygget vores Goalstation helt uden brug af gummigranulat. For både spillernes og miljøets skyld. Udover...

Velkommen til Efterskolernes Aften 2023

Velkommen til Efterskolernes Aften 2023

Onsdag den 11. januar 2023 kl. 18.00 til 21.00, åbner vi igen borgporten og inviterer indenfor i varmen til en hyggelig Efterskolernes Aften på Brejninggaard Efterskole.  Vi glæder os rigtig meget til en aften med masser af Brejninggaard-stemning, smil og latter!...

Meld dig ind i vores elevkartotek

Meld dig ind i vores elevkartotek

Vi er igang med at opdatere vores elevkartotek – derfor håber vi, at du vil give os lov til at gemme dine kontaktoplysninger, så vi fremover kan kontakte dig i forbindelse med elevmødet og jubilardag.

læs mere