Tumbling

Er du til tempofyldte banespring, hvor energien springer i øjnene på publikum? På Brejninggaard vil vi rigtig gerne udfordre dig i linjefaget PowerTumbling og sætte fokus på dig som banespringer.

På Tumbling-linjen arbejder du frem mod at lave fem eller otte-springsøvelser på banen, hvilket er, hvad de bedste powertumblere springer til konkurrencer. Du vil med en målrettet indsats, i mindst to træninger om ugen i Danmarks bedste springfaciliteter, tydeligt kunne mærke stor fremgang og udvikling med dine banespring

Tumbling som linjefag

Tumbling-linjen på Brejninggaard er for øvede tumblere helt op til Landsholdsniveau! Men også for dig, der har mod på, at kaste dig ud i denne konkurrencedisciplin for første gang. I oktober 2016 nåede vi vores mål om at være blandt de førende Efterskole i Danmark inden for Power Tumbling med Danmarksmestre i flere rækker helt op til den øverste.

Du træner fast i vores helt nye springcenter Utopia. Dette er fuldt udstyret med: 25 meter fastrack, 25 meter Skakunbane, fuld luftbane, tre stortrampoliner til fast- og løsskumsgrav, DMT special trampolin, som giver mulighed for at træne de specielle overgange på den bedste og sikreste måde. Udover disse faciliteter råder Brejninggaard yderligere over et springcenter med tre stortrampoliner, løsskumsgrav, og her 15 meter faststrack.

Dermed råder alle Brejninggaards springcentre over de bedste faciliteter til stærk udvikling af dig som PowerTumbler! Faktisk så gode at vi er hjemmebane for de danske Tumbling Landshold.

I PowerTumbling på Brejninggaard møder du nogle af Danmarks mest erfarne PowerTumblere og trænere. Så vær klar til maks gas på banerne!

Vi deltager i alle PowerTumbling-konkurrencer i løbet af dit skoleår, og vi håber, at du gerne vil med. Sammen med GUB Outrup har vi udviklet et tæt talentudviklingsarbejde. Dette giver dig som Power Tumbler særdeles gode muligheder for nye og spændende træninger sammen med GUB Outrup talent- og elitehold.

Er PowerTumbling på efterskole noget for dig? Så kom og vær med!

Vi er officielle GymDanmark-partnere – læs mere her!

Danmarks bedste
gymnastikfaciliteter i Vestjylland!