TeamGym

På Brejninggaard giver vi dig de allerbedste muligheder for at dyrke TeamGym på efterskole på allerhøjeste niveau! Vi har Danmarks bedste faciliteter, en masse træningstid, dygtige og erfarne trænere og passionen for at gøre dit efterskole-TeamGymhold til en helt fantastisk oplevelse.

På Brejninggaard Efterskole tilbyder vi TeamGym for både drenge- og pigehold. Holdene sammensættes, så du er sikker på at komme i konkurrence. Vi deltager i konkurrencer henover skoleåret og vores store mål, som vi arbejder frem imod hele året, er Efterskole DM i maj!

Vi har hele året fokus på dine momenter til serien, og at dine spring blive 100% sikre og klar til konkurrence.

Dine TeamGym-trænere vil igennem året i samarbejde med dig have stærkt fokus på at forbedre din teknik. Derudover vil de gøre dine spring mere stilede og give dig den nødvendige tryghed og overskud, så du lander dine spring sikkert og rent. I TeamGym er det nemlig ikke nok at springe svært, det skal også være veludført og pænt at se på! Du skal også arbejde meget med rytmeserien, da ensartethed og samtidighed er særdeles vigtigt til konkurrencer, og samtidig skal rytmeserien indeholde de sværest mulige momenter. Derudover så trænes du i et af Danmarks bedste TeamGym træningscenter – faktisk så godt, at vi er TeamGym-partnere, og vi har det danske TeamGym-hold til at træne i huset.

TeamGym på efterskole er for dig, der tager udfordringerne op!

TeamGym-linjen er helt sikkert for dig, der har gået til konkurrence i mange år og ønsker at fortsætte din store udvikling inden for sporten, mens du er på Brejninggaard Efterskole. TeamGym på efterskole er også for dig, der aldrig har prøvet konkurrence før, men har lyst til større udfordringer og til at opleve den helt unikke holdfølelse, der netop opnås gennem TeamGym-træning og konkurrence.

Teamgym er også for dig, der vil opleve det tætte sammenhold på DIT hold bestående af 8-10 gymnaster, der sammen kæmper for et fælles mål!

Vi er officielle GymDanmark-partnere – læs mere her!Danmarks bedste
gymnastikfaciliteter i Vestjylland!