TeamGym

På Brejninggaard giver vi dig de allerbedste muligheder for at dyrke TeamGym på efterskole! Vi har Danmarks bedste faciliteter med lærere, der brænder for at udvikle den enkelte og TeamGym-holdet

På Brejninggaard Efterskole tilbyder vi TeamGym for både drenge- og pigehold. Holdene sammensættes, så du er sikker på at komme i konkurrence. Vi deltager i Efterskole DM i TeamGym i maj!

Vi har hele året fokus på dine momenter til serien, og at dine spring bliver 100% sikre og klar til konkurrence.

Dine TeamGym-trænere vil igennem året i samarbejde med dig have stærkt fokus på at forbedre din teknik. Derudover vil de gøre dine spring mere stilede og give dig den nødvendige tryghed og overskud, så du lander dine spring sikkert og rent. I TeamGym er det nemlig ikke nok at springe svært, det skal også være veludført og pænt at se på! Du skal også arbejde meget med rytmeserien, da ensartethed og samtidighed er særdeles vigtigt til konkurrence, og samtidig skal rytmeserien indeholde de sværest mulige momenter. Derudover så træner du i et af Danmarks bedste TeamGym træningscenter. Vores faciliteter er også træningscenter for de danske TeamGym landshold, som vi også er partnere for.

TeamGym på efterskole er for dig, der tager udfordringerne op!

TeamGym-linjen er helt sikkert for dig, der har gået til konkurrence i mange år og ønsker at fortsætte din store udvikling inden for sporten, mens du er på Brejninggaard Efterskole. TeamGym på efterskole er også for dig, der aldrig har prøvet konkurrence før, men har lyst til større udfordringer og til at opleve den helt unikke holdfølelse sammen med dine efterskolekammerater, der netop opnås gennem TeamGym-træning og -konkurrence.

Stærke gymnastikfaciliteter i Vestjylland