Gymnastik

GYMNASTIKKEN

På Brejninggaard Efterskole går vi meget op i gymnastik – og vi er gode til det! Som gymnastikefterskole sørger vi for at opbygge et unikt fællesskab og et sammenhold, du sent vil glemme. Du vil give den gas til det yderste i Vestjyllands største og mest veludstyrede springcenter. Vi har nemlig to! Desuden vil du også blive udfordret igennem tekniske rytme- og danseserier i vores flotte rytmehal.

Gymnastik er så central en del af fællesskabet på Brejninggaard Efterskole. Du har det cirka 3,5 timer om ugen – og de fleste fylder deres linje- valgfag med for eksempel Dans, Spring, TeamGym eller Tumbling. Der er rig mulighed for at fylde hverdagen op!

På vores gymnastiklinjer har vi dygtige og inspirerende gymnastiklærere med stor erfaring på Rep-hold, klubhold, landshold og meget mere, som giver dig de bedste oplevelser, træningsmuligheder og brænder for at gøre dig endnu bedre til den gymnastik, du er vild med!

Jeg kunne bare mærke det med det samme – Brejninggaard var efterskolen for mig. Borgen, omgivelserne, beliggenheden – jeg havde bare den helt rigtige følelse, da jeg kom derind. Og kombinationen af fodbold og gymnastik passede perfekt på mig.

ELEVCITAT

Gymnastikefterskole med fællesgymnastik

Alle på Brejninggaard gymnastikefterskole skal lave gymnastik – og det er hér, fællessskabet virkelig kan mærkes! I fællesgymnastikken leger vi og bliver klar til forårets mange opvisninger – og det helt store sus på halgulvet.

Fællesgymnastik er en central en del af livet på Brejninggaard gymnastikefterskole. Det er her vi leger og øver frem til årets gymnastikopvisning. Brejninggaards dygtige og inspirerende gymnastiklærere giver dig de bedste oplevelser, træningsmuligheder og brænder for at gøre dig endnu bedre til den gymnastik, du er vild med!

MÆRK SUSET I HALLERNE

I marts, april og maj måned har vi vores opvisningssæson. Her indtager du, sammen med alle dine kammerater, den ene hal og arena efter den anden med en af Danmarks bedste efterskoleopvisninger. Du kan glæde dig til at lave omkring 25 opvisninger i foråret, og du er selvfølgelig med til dem alle sammen!

På Brejninggaard gymnastikefterskole skal du ikke kunne lave gymnastik, når du kommer, men du skal ville det 100%, når du er hos os!

I vores fælles grundgymnastik arbejder du både med grundgymnastik, serier, styrke, smidighed og udholdenhed. Udover det har du henover året både hele og halve gymnastikdage på efterskolen, og til sidst deltager du selvfølgelig i alle vores gymnastikopvisninger sammen med alle dine kammerater.

Det er fedt, at vi som fællesskab er gode til gymnastik – selvom alle ikke er verdensmestre. Vi er stolte af vores opvisninger.

ELEVCITAT

GYMDANMARK-SAMARBEJDSPARTNERE

På Brejninggaard Efterskole har vi faciliteterne i orden! Vores to store springcentre er fyldt med de nyeste redskaber, så vores elever har de allerbedste forudsætninger for at udvikle sig inden for gymnastikken.

I fællesskab udvikler GymDanmark og Brejninggaard Powertumbling og TeamGym i Danmark.

Her får landsholdene mulighed for at træne i de allerbedste faciliteter med helt opdaterede redskaber. De overnatter hos os, oplever den helt særlige Brejninggaard-stemning og mærker, hvordan skolen summer af aktivitet og glade mennesker.

Vi er stolte af vores samarbejde med GymDanmark – og er så glade for at låne vores træningsfaciliteter til landsholdet og lade vores elever overvære og deltage i gymnastik på det allerhøjeste niveau!

Danmarks bedste
gymnastikfaciliteter i Vestjylland!

Nyheder

Goalstation bidrager til bæredygtighed

Goalstation bidrager til bæredygtighed

Goalstation I løbet af det seneste års tid har vi på Brejninggaard haft mere fokus på bæredygtighed i driften af efterskolen. Det indebærer blandt andet, at vi har bygget vores Goalstation helt uden brug af gummigranulat. For både spillernes og miljøets skyld. Udover...

Velkommen til Efterskolernes Aften 2023

Velkommen til Efterskolernes Aften 2023

Onsdag den 11. januar 2023 kl. 18.00 til 21.00, åbner vi igen borgporten og inviterer indenfor i varmen til en hyggelig Efterskolernes Aften på Brejninggaard Efterskole.  Vi glæder os rigtig meget til en aften med masser af Brejninggaard-stemning, smil og latter!...

Meld dig ind i vores elevkartotek

Meld dig ind i vores elevkartotek

Vi er igang med at opdatere vores elevkartotek – derfor håber vi, at du vil give os lov til at gemme dine kontaktoplysninger, så vi fremover kan kontakte dig i forbindelse med elevmødet og jubilardag.

læs mere