Gymnastikefterskole

GYMNASTIKK PÅ BREJNINGGAARD

På Brejninggaard Efterskole går vi meget op i gymnastik – og vi er gode til det! Fællesgymnastikken på vores efterskole handler ikke om, at vi skal dyrke gymnastik på højeste niveau – det har vi vores linjefag til. Vores fællesgymnastik er for alle. Her opbygger vi et unikt fællesskab og sammenhold, som er med til at give dig et helt fantastisk efterksoleophold.

Du vil give den gas til det yderste i Vestjyllands største og mest veludstyrede springcenter. Vi har nemlig to! Desuden vil du også blive udfordret igennem tekniske rytme- og danseserier i vores flotte rytmehal.

Gymnastik er så central en del af fællesskabet på Brejninggaard Efterskole. Du har det cirka 3,5 timer om ugen – og de fleste fylder deres linje-valgfag med for eksempel Dans, Spring, TeamGym eller Tumbling. Der er rig mulighed for at fylde hverdagen op, hvis du bare elsker gymnastik!

På vores gymnastiklinjer har vi dygtige og inspirerende gymnastiklærere med stor erfaring på Rep-hold, klubhold, landshold og meget mere. De giver dig de bedste oplevelser, træningsmuligheder og brænder for at gøre dig endnu bedre til den gymnastik, du er vild med.

Jeg kunne bare mærke det med det samme – Brejninggaard var efterskolen for mig. Borgen, omgivelserne, beliggenheden – jeg havde bare den helt rigtige følelse, da jeg kom derind. Og kombinationen af fodbold og gymnastik passede perfekt på mig.

ELEVCITAT

Efterskole med fællesgymnastik

Alle på Brejninggaard gymnastikefterskole skal lave gymnastik – og det er hér, fællessskabet virkelig kan mærkes. I fællesgymnastikken leger vi og bliver klar til forårets mange opvisninger – og det helt store sus på halgulvet.

Fællesgymnastik er en central en del af livet på Brejninggaard Efterskole. Det er her vi leger og øver frem til årets gymnastikopvisning. Brejninggaards dygtige og inspirerende gymnastiklærere giver dig de bedste oplevelser, træningsmuligheder og brænder for at alle skal synes, at det her er oplevelsen, de ikke vidste, ville være det fedeste!

I sidste ende handler fællesgymnastikken om, at du sammen med dine kammerater kan stå frem på gulvet og være med til at lave en opvisning, I sammen kan være stolte af. Det skaber en helt anden og unik følelse af fællesskab og selvtillid.

MÆRK SUSET I HALLERNE

I marts, april og maj måned har vi vores opvisningssæson. Her indtager du, sammen med alle dine kammerater, den ene hal og arena efter den anden med en af Danmarks bedste efterskoleopvisninger. Du kan glæde dig til at lave omkring 25 opvisninger i foråret, og du er selvfølgelig med til dem alle sammen!

På Brejninggaard gymnastikefterskole skal du ikke kunne lave gymnastik, når du kommer, men vi forventer, at du gør dit bedste. Her er der plads til alle – både dem, der skal lære alt fra bunden og dem, der har gymnastikken helt inde under huden.

I vores fælles grundgymnastik arbejder vi både med grundgymnastik, serier, styrke, smidighed og udholdenhed. Udover det har vi henover året både hele og halve gymnastikdage på efterskolen – og til sidst deltager du selvfølgelig i alle vores gymnastikopvisninger sammen med alle dine kammerater.

Det er fedt, at vi som fællesskab er gode til gymnastik – selvom alle ikke er verdensmestre. Vi er stolte af vores opvisninger.

ELEVCITAT

GYMDANMARK-SAMARBEJDSPARTNERE

På Brejninggaard Efterskole har vi faciliteterne i orden! Vores to store springcentre er fyldt med de nyeste redskaber, så vores elever har de allerbedste forudsætninger for at udvikle sig inden for gymnastikken.

I fællesskab udvikler GymDanmark og Brejninggaard Powertumbling og TeamGym i Danmark.

Her får landsholdene mulighed for at træne i de allerbedste faciliteter med helt opdaterede redskaber. De overnatter hos os, oplever den helt særlige Brejninggaard-stemning og mærker, hvordan skolen summer af aktivitet og glade mennesker.

Vi er stolte af vores samarbejde med GymDanmark – og er så glade for at låne vores træningsfaciliteter til landsholdet og lade vores elever overvære og deltage i gymnastik på det allerhøjeste niveau!

Danmarks bedste
gymnastikfaciliteter i Vestjylland!

Nyheder

Opvisningstour 2024

Opvisningstour 2024

Opvisningsplan for foråret 2024  2024 er i fuld gang, og vi kan nu løfte sløret for forårets opvisningsplan. Vi lægger ud med generalprøver for tidligere elever og familie, og kommer i løbet af foråret rundt i hele Danmark. Kom og oplev energien, når vi giver den...

Jubilardag 2024

Jubilardag 2024

KÆRE TIDLIGERE BREJNINGGAARD-ELEV KALDER ALLE TIDLIGERE BREJNINGGAARD-ELEVER Det er med stor glæde, at vi inviterer jer til årets elevmøde og jubilardag - lørdag den 4. maj kl. 10.00 - 15.00 på Brejninggaard Efterskole. Vi håber at se mange af jer Program for dagen:...

LinjeCamp i påsken 2024

LinjeCamp i påsken 2024

Endelig er det tid til PåskeCamp igen! Søndag den 24. – tirsdag den 26. marts afholder Brejninggaard Efterskole Camp for dig, der går i 4.-9. klasse. Så pak tasken, soveposen, hovedpuden, madrassen og en masse energi - tag din bedste ven, din kusine og søskende med på...