Fodbold

Fodboldlinjen på Brejninggaard fodbold efterskole er for både piger og drenge, der ønsker at være en del af et stærkt fodboldfællesskab og har mod på at udvikle sig som fodboldspiller. Du vil blive mødt af engagerede og energiske lærere, som bidrager til udviklingen af dig som fodboldspiller.

Har du mod på at udfordre dig selv og gi’ den max gas med fodbolden og at blive en del af vores fodboldfællesskab? Så glæder vi os til at se dig her på vores fodbold efterskole.

PÅ FODBOLDLINJEN TILBYDER VI:

En ambitiøs træning med dig i fokus

Teknisk træning for dig som spiller og som hold

Taktisk træning med afsæt i øvelser og spil

Individuel træning som udvikler netop dine kompetencer

Fokus på holdånd og fællesskab

FEDE FACILITETER PÅ VORES FODBOLD EFTERSKOLE I JYLLAND

Sommer- og forårstræningen foregår på vores egne træningsfaciliteter. Vinterens træning foregår enten i Brejninggaards store hal, på vores GoalStation eller på en kunstbane i Spjald. Vi deltager desuden hvert år i efterskoleturnering.

Det er også muligt at træne med den lokale fodboldklub, Spjald IF, udover din træning her på skolen.

FODBOLD EFTERSKOLE MED GOALSTATION

Vores Goalstation er et træningsanlæg til teknisk træning, der byder på en masse muligheder, der kan udfordre dig som fodboldspiller. Der er “dummies” til skudtræning, bander til pasnings- og modtagningsspil, lysbander til splitvision og reaktionstræning og otte 11-mandsmål, der venter på at blive skudt på.

Vores Goalstation er lavet af kunstgræs, men indeholder ikke gummigranulat, som man ellers ser på kunstgræsbaner. Vi har taget et bæredygtigt valg af kunstgræs, så både spillere og miljøet kan være trygge ved vores Goalstation.

FODBOLD EFTERSKOLE FOR PIGER OG DRENGE!

Brejninggaard Efterskole med fodboldlinje er både for drenge og piger. Vi har fokus på at forbedre dig teknisk, taktisk og fysisk, så du bliver en bedre fodboldspiller på alle punkter. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere!

HVORDAN FOREGÅR TRÆNINGEN?

På vores fodboldlinje stiller vi krav til dig i hver eneste træning – både som individ og som holdspiller. Træningen er meget varieret og er målrettet dig, som spiller pladsspecifikt, og vi strukturerer den sådan, at du og dine holdkammerater udvikler jer mest muligt som hold.

Den tekniske træning vil bestå af specifikke individuelle øvelser, fx:

Driblinger, vendinger og finter

Sparkeformer

Kvalitet i pasningsspil

Førsteberøringer og boldkontrol

Koordination og balance

Den taktiske træning kommer til udtryk hele tiden igennem de valgte øvelser til hver træning, og den foregår derfor også hovedsageligt på banen.

SPRING DIG TIL EN BEDRE FODBOLDSPILLER PÅ VORES FODBOLD EFTERSKOLE

Vores fodboldspillere oplever som en bonus, at deres fysiske form, smidighed og koordination bliver endnu bedre af de mange timer i gymnastikhallen – så glæd dig til at udvikle dig både som fodboldspiller og gymnast!