Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Efterskole med udviklingsgaranti Sjov undervisning, men ikke bare for sjov

Undervisning

Vi har de sidste tre år ligget to karakterer højere end landsgennemsnittet i dansk, engelsk og matematik. Det er vi egentlig ret stolte over.

En efterskole bygger på god undervisning, og hvad er så en god undervisning? På Brejninggaard Efterskole er god undervisning, en undervisning der prikker til din nysgerrighed, der provokerer dine holdninger, der inspirerer din måde at se livet på. Hos os er en god undervisning et stærkt og positivt samspil mellem dig og din lærer.

Lærerne har så meget at give til os – derfor er det fedt at kunne give lærerne noget igen. (Elevcitat)

Vi nyder at undervise, og vi har ambitioner med vores undervisning! Vi forventer, at du vil være en del af vores undervisning, og vi forventer, at du kommer til Brejninggaard, fordi du gerne vil blive dygtigere. Vi er fuldstændig ligeglade, med hvor god du er, når du kommer, bare du har ambitioner om, at du vil udvikle dig!

Vi er stolte af vores undervisning i de boglige fag. Vi går op i at tilbyde dig de bedste rammer, faglige udfordringer og levende, inspirerende undervisning for, at du skal rykke for vildt i de boglige fag!

Prøver

På Brejninggaard Efterskole aflægger alle 8. og 9. klasser folkeskolens afgangsprøve (FP9) og alle 10. klasses prøve (FP10) i matematik, engelsk og dansk.

Skema

Vi har en vekselvirkende hverdag, hvor vi lægger skema efter fagforløb for at opnå den største fordybelse i undervisningen. Vi arbejder i selvstyrende teams, hvor teamets lærere selv lægger skema, således at vores undervisning er inspirerende og altid på højt fagligt niveau. Teamets lærere lægger skema fire gange om året og publiceres via skolens intrasystem.

Obligatorisk boglige fag

8. klasse og 9. klasse: Dansk, matematik, engelsk, fysik/kemi, historie, kristendom, samfundsfag, geografi, biologi og projekt.

10. klasse: Dansk, matematik, engelsk, naturvidenskab, projektledelse, sprog og GymCulture, samfundsfag, faglige forberedelsesfag til ungdomsuddannelsen

Obligatoriske fællesfag (alle årgange): Gymnastik, Foreningsledelse, kor og fortælling

Valgfag

Vi har et stort udvalg af valgfag, som du kan læse mere om her.