Undervisning

UNDERVISNING

En efterskole bygger på god undervisning, og hvad er så en god undervisning? På Brejninggaard Efterskole er god undervisning, en undervisning der prikker til din nysgerrighed, der provokerer dine holdninger, der inspirerer din måde at se livet på. Hos os er en god undervisning et stærkt og positivt samspil mellem dig og din lærer.

Vi nyder at undervise, og vi har ambitioner med vores undervisning! Vi forventer, at du vil være en del af vores undervisning, og vi forventer, at du kommer til Brejninggaard, fordi du gerne vil blive dygtigere. Det vil du, fordi du har ambitioner på dine egne og dine kammeraters vegne. Vi er stolte af vores undervisning i de boglige fag. Vi går op i at tilbyde dig de bedste rammer, faglige udfordringer og levende, inspirerende undervisning for, at du skal rykke for vildt i de boglige fag!

EKSAMEN

På Brejninggaard Efterskole aflægger alle 9. klasser folkeskolens afgangsprøve (FP9) og alle 10. klasses prøve (FP10) i matematik, engelsk og dansk.

VALGFAG

På Brejninggaard får du et bredt udvalg af valgfag. Udvalget kan variere fra år til år.

Du har 6 valgfagstimer om ugen ud over fællesgymnastik, boldturneringer og gymnastikkonkurrencer – og så har du alle aftener og weekender til at give den gas i vores toptunede faciliteter. Læs mere om vores valgfag her.

Lærerne har så meget at give til os – derfor er det fedt at kunne
give lærerne noget igen.

ELEVCITAT