Spring

Vi garanterer én ting på vores spring efterskole – du udvikler dig enormt som springer i løbet af et år!

Her kommer du til at dyrke masser springgymnastik på efterskole, hvis du vil. Uanset hvilket niveau du kommer med, sætter vores seks dygtige springlærere en ære i at gøre netop dig til en endnu dygtigere springer. 

SUPER FACILITETER PÅ VORES SPRINGGYMNASTIK EFTERSKOLE I JYLLAND

Brejninggaard Efterskole har to veludstyrede springcentre – og hermed nogle af de bedste springfaciliteter i Danmark! Her har du mulighed for at træne på 15 og 20 meter Fastrack, 20 og 18 meter Airtrack Plus, 6 stortrampoliner og DMT special trampolin, Dorado 36 og MD elite 36 og 40, Pegasus, PE luftkile, 15 meter LEG-fiberbane og 25 meter Skakun Fiber. Alt sammen til enten hæve/sænkegrav, løsskum eller Pitzone og med tilløbsbaner, tilløbskasser og fuldt tilløb! 

Spring efterskole, der gør dig bedre!

Kom og mærk bassen skubbe til dig, mens du hænger vægtløs i dit nye spring! Vores springlærere er hentet blandt de bedste springgymnaster i Danmark, og de brænder for at gøre dig til en endnu bedre springer.

Vi plejer at sige, at du faktisk kan opholde dig i springcenteret det meste af ugen! Pludselig kan du på Brejninggaard Efterskole have op til 10 timers spring om ugen – ud over alle de timer du er i springcenteret med dine venner i fritiden!

Vil du dyrke din passion for springsymnastik på en spring efterskole? Så er Brejninggaard noget for dig. Spring giver dig nye sejre hver dag!Vi kan tage de fede oplevelser fra springcenteret med ud i klasseværelset. For alle High-Fives der gives i springcenteret tages med i matematik-lokalet.

LÆRERCITAT

Danmarks bedste
gymnastikfaciliteter i Vestjylland!