Spring

Vi garanterer én ting på vores spring efterskole – du udvikler dig enormt som springer i løbet af et år!

Her kommer du til at dyrke masser springgymnastik på efterskole, hvis du vil. Uanset hvilket niveau du kommer med, sætter vores seks dygtige springlærere en ære i at gøre netop dig til en endnu dygtigere springer. 

SUPER FACILITETER PÅ VORES SPRINGGYMNASTIK EFTERSKOLE I JYLLAND

Brejninggaard Efterskole har to veludstyrede springcentre – og hermed nogle af de bedste springfaciliteter i Danmark! Her har du mulighed for at træne på 15 og 20 meter Fastrack, 20 og 18 meter Airtrack Plus, 6 stortrampoliner og DMT special trampolin, Dorado 36 og MD elite 36 og 40, Pegasus, PE luftkile, 15 meter LEG-fiberbane og 25 meter Skakun Fiber. Alt sammen til enten hæve/sænkegrav, løsskum eller Pitzone og med tilløbsbaner, tilløbskasser og fuldt tilløb! 

Spring efterskole, der gør dig bedre!

Kom og mærk bassen skubbe til dig, mens du hænger vægtløs i dit nye spring! Vi har dygtige springlærere, og de brænder for at gøre dig til en endnu bedre springer – uanset om du er helt ny springer eller har gået til springgymnastik i mange år. 

Vil du dyrke din passion for springgymnastik på en spring efterskole? Så er Brejninggaard noget for dig.

Vi kan tage de fede oplevelser fra springcenteret med ud i klasseværelset. For alle High-Fives der gives i springcenteret tages med i matematik-lokalet.

LÆRERCITAT

Stærke gymnastikfaciliteter i Vestjylland