Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields
Gymnastik, sammenhold og boglighed

Om os

Brejninggaard Efterskole er en gymnastikefterskole med gymnastik på højeste niveau, men også med fokus på at gøre dig klar til din ungdomsuddannelse – alt sammen pakket ind i et kæmpe sammenhold! Vi tilbyder dig det fedeste år i dit liv.

Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Sider
Field Groups
Kunder
Fields

Gymnastik og sammenhold

På Brejninggaard Efterskole går vi meget op i gymnastik! Gymnastikken hos os opbygger et unikt fællesskab og et sammenhold, du sent vil glemme. Du har mindst 5 timers obligatorisk gymnastik om ugen, hvor du både arbejder med rytmisk gymnastik, spring, styrke, smidighed og udholdenhed. Du behøver ikke at have dyrket gymnastik før – men du skal være villig til at kaste dig ud i det. Vi griber dig!

Bliv klogere – sammen

Du kan gå i 9. og 10. klasse på Brejninggaard Efterskole, og så har du faktisk også mulighed for at gå på her som 8. klasse-elev – dog i 9. klasse. Læs mere om både 8., 9. og 10. klasse.

Vi er stolte af vores undervisning i de boglige fag. Vi går op i at tilbyde dig de bedste rammer, faglige udfordringer og levende, inspirerende undervisning, for at du skal rykke for vildt i de boglige fag!
Sammen gør vi dig klogere!

Tag din fritidsinteresse med på efterskole

Udover obligatorisk gymnastik har vi en lang række gymnastik-valgfag – og har du lyst til at prøve noget helt andet, er der rig mulighed for det, da vi også har mange andre valgfag inden for sport, musik, outdoor, kreative fag og madlavning.

Bliv en del af et kæmpe fællesskab med stærkt sammenhold, hvor vi alle er med, og ingen står udenfor!