Om brejninggaard

OM OS

Brejninggaard Efterskole er en efterskole med særligt fokus på gymnastik og idræt i Jylland, men også med fokus på at gøre dig klar til din ungdomsuddannelse. Vi ønsker at give dig et år på efterskole, hvor du bliver klogere på dig selv sammen med andre.

GYMNASTIK på efterskole
På Brejninggaard Efterskole går vi meget op i gymnastik. Gymnastikken hos os danner rammen for det store fællesskab på elevholdet. Du har fælles grundgymnastik med alle de andre elever på elevholdet. Du behøver ikke at have dyrket gymnastik før – men du skal ønske at udvikle dig sammen med dine kammerater.

Drenge på idrætsefterskole i Jylland, der hygger sig

BLIV KLOGERE – SAMMEN

Vi er stolte af vores boglige undervisningstilbud i både 9.- og 10. klasse. Uanset dit niveau har vi fokus på at udvikle den enkelte, og vi møder dig, hvor du er. Vi går op i at tilbyde dig et trygt læringsmiljø med faglige udfordringer, som klæder dig på til eksamen og dit videre uddannelsesliv.

TAG DIN FRITIDSINTERESSE MED PÅ EFTERSKOLE

Udover fællesgymnastik har vi 6 linjer – og har du lyst til at prøve noget helt andet, er der rig mulighed for det, da vi også har mange valgfag inden for bl.a. gymnastik, sport, musik, håndværk, kreative fag og madlavning.

SANG- OG FORTÆLLETIMER

Selvom vi er en efterskole, hvor vi dyrker meget gymnastik og idræt, går vi også op i andet end sport. Hver dag samles hele Brejninggaard Efterskole til en enkelt time, hvor vi enten synger, fortæller – eller gør begge dele. Vi møder hinanden i fællesskabet omkring fællessang, og vi styrker sammenholdet på tværs af skolen, når hele skolen får mulighed for at mødes dagligt. Det er også her, vi arbejder med elevdemokrati og vender stort som småt i forhold til hverdagen på efterskolen. Du kan høre både historiefortællinger og livsfortællinger – og det er også her, vi fortæller om nyheder, hvor vi reflekterer over verden uden for skolen.

Bliv en del af Brejninggaard, hvor vi dyrker sammenholdet og fællesskabet!

Fællesbillede af en gruppe drenge på idrætsefterskole i Jylland