Om brejninggaard

OM OS

Brejninggaard Efterskole er en gymnastik- og idrætsefterskole i Jylland på højeste niveau, men også med fokus på at gøre dig klar til din ungdomsuddannelse – alt sammen pakket ind i et kæmpe sammenhold! Vi stræber efter at give dig det fedeste år i dit liv.

GYMNASTIK OG SAMMENHOLD PÅ IDRÆTSEFTERSKOLE I JYLLAND
På Brejninggaard Efterskole går vi meget op i gymnastik! Gymnastikken hos os opbygger et unikt fællesskab og et sammenhold, du sent vil glemme. Du har fælles grundgymnastik, hvor du både arbejder med rytmisk gymnastik, spring, styrke, smidighed og udholdenhed. Du behøver ikke at have dyrket gymnastik før – men du skal ønske at udvikle dig sammen med dine kammerater.

Drenge på idrætsefterskole i Jylland, der hygger sig

BLIV KLOGERE – SAMMEN

Vidste du, at du allerede som 8. klasses-elev kan starte på Brejninggaard? Dog i vores 9. klasse, hvor du følger undervisningen sammen med de øvrige 9.-klassere. Vi er stolte af vores boglige undervisningstilbud i både 9. og 10. klasse. Uanset dit niveau har vi fokus på at udvikle den enkelte, og vi møder dig, hvor du er. Vi går op i at tilbyde dig de bedste rammer, faglige udfordringer og levende, inspirerende undervisning, for at du skal have mulighed for at flytte dig fagligt i de boglige fag!

TAG DIN FRITIDSINTERESSE MED PÅ IDRÆTSEFTERSKOLE I JYLLAND

Udover fællesgymnastik har vi 8 inspirerende linjer – og har du lyst til at prøve noget helt andet, er der rig mulighed for det, da vi også har mange valgfag inden for bl.a. sport, musik, håndværk, kreative fag og madlavning.

SANG- OG FORTÆLLETIMER

Selvom vi er en idrætsefterskole i Jylland, går vi også op i andet end sport. Hver dag samles hele Brejninggaard Efterskole til en enkelt time, hvor vi enten synger, fortæller – eller gør begge dele. Vi møder hinanden i fællesskabet omkring fællessang, og vi styrker sammenholdet på tværs af skolen, når hele skolen får mulighed for at mødes dagligt. Det er også her, vi arbejder med elevdemokrati og vender stort som småt i forhold til hverdagen på efterskolen. Du kan høre både historiefortællinger og livsfortællinger – og det er også her, vi fortæller om nyheder, hvor vi reflekterer over verden uden for skolen.

Bliv en del af Brejninggaard, hvor vi dyrker sammenholdet og fællesskabet!

Fællesbillede af en gruppe drenge på idrætsefterskole i Jylland