Personale

Ledelsen

Benjamin Stræde

Benjamin Stræde

FORSTANDER
Underviser i sang- og fortælletime, GymCulture i 10. klasse og valgfag i håndbold og løb
[email protected]

BENJAMIN STRÆDE

På Brejninggaard vil du møde Benjamin mange forskellige steder. Det kan være på kontoret, til forfriskning, til fortælletimer, undervisning eller bare rundt omkring. 

Benjamin brænder for at udvikle det enkelte unge menneske og skabe de bedste forudsætninger for et godt liv. Derfor er han også altid klar til at lytte på, hvordan man sammen kan skabe den bedste efterskole fyldt med livslang læring – både fagligt og menneskeligt.

Morten A. Henneberg

Morten A. Henneberg

VICEFORSTANDER
Underviser i matematik i 9. klasse, sang- og fortælletimer
[email protected]

MORTEN A. HENNEBERG

Morten kommer du til at møde frisk og veloplagt hver eneste uge til morgenmotion. Han er desuden til at finde på fodboldbanen, til idræt, til matematik og ikke mindst på administrationsgangen.

Han brænder for efterskolelivet, hvor man er sammen om det hele. Han elsker fælleskabet, hvor man skaber de tætte relationer og kan hjælpe unge mennesker i en retning, så de bliver forberedt til livets mange valg.
Dynamikken mellem de unge og de voksne på efterskolen er livets salt for Morten.

Undervisere

Allan Kristensen

Allan Kristensen

Underviser i fodboldlinjen

Birthe Nørkjær

Birthe Nørkjær

Underviser i kulturfag og tysk i 9. klasse, dansk i 10. klasse, Krea- og designlinje og krea valgfag
[email protected]

BIRTHE NØRKJÆR

Birthe underviser i dansk, tysk, kulturfag og krea. Derudover er Birthe trivselslærer, hvor hun holder af at følge de unge mennesker i hverdagen og give eleverne så meget ballast af værdier og viden, at de kan gå glade ud i verden og modstå hvad end, de måtte møde af modgang.
Jan Lykke

Jan Lykke

Underviser i matematik og naturfag i 9. klasse
[email protected]

JAN LYKKE

Jan brænder for at være efterskolelærer og trives, når efterskolelivet leves fuldt ud - og at den enkelte elev oplever at blive set, hørt og forstået. Jan underviser i naturfag og matematik i 9. klasse og han elsker at skabe gode læringsmiljøer i de to fag.

Jesper Ekmann

Jesper Ekmann

Underviser i idræt i 9. klasse, matematik i 10. klasse, fodboldlinje og valgfag i fodbold, badminton og volleyball
[email protected]

JESPER EKMANN

Jesper er fodboldlinjelærer, matematik- og engelsklærer i 10. klasse, og underviser også i diverse valgfag. Han har en kone og to børn på 3 og 5 år, som han bor sammen med på skolen. Jesper er meget energisk, og relationen mellem eleverne og ham selv er det allervigtigste for ham.

Han glæder sig hvert år til at møde alle de nye elever, såvel som skabe den gode relation til de nuværende elever.

Klara Munk Nielsen

Klara Munk Nielsen

Fællesgymnastik, Dans- og rytmelinjen og valgfag i rytmisk gymnastik
[email protected]

KLARA MUNK NIELSEN

Klara hverdag er fyldt med gymnastik. Hun er en del af vores team omkring opvisnings- og fællesgymnastik og så er han også en del af vores dans- og rytmelinje og en masse af vores rytmiske valgfag. I Klaras fritid fylder gymnastik også rigtig meget hvor hun er en del af Ringkøbing/Skjerns Rephold, Gjellerup Sdr. Elitepiger og som instruktør for Ringkøbings/Skjerns aspiranthold.

Line Dueholm

Line Dueholm

Underviser i engelsk, tysk og Krea- og designlinjen
[email protected]

LINE DUEHOLM

Line har et rigtigt sprogøre. Hun underviser i både tysk og engelsk. Derudover har hun også valgfag i kokkeri hvor hun nyder at lave mad sammen med valgfagsholdet. Line er også en del af vores sundhedsstab da hun er uddannet massør og kan arbejde med akupunktur. For Line betyder efterskolelivet og samværet med unge mennesker rigtig meget.

Linnea Dam Bendiks

Linnea Dam Bendiks

Underviser i engelsk i 10. klasse, Musiklinje og musikvalgfag
[email protected]

Linnea Dam Bendiks

Linnea har masser af musik i sin dagligdag hvor hun har vores musiklinje og musikvalgfag. Linnea lytter til forskellige genrer musik, synger, spiller klaver, producerer musik, skriver sange, udgiver sange og meget mere. Hun har læst musikvidenskab med tilvalg i fransk på Københavns Universitet i de sidste 6 år, og hun glædes ved at skabe musik med unge, spirende talenter. Linnea har også det musikalske ansvar til vores store performanceuge og -show.

Lise Lindved Kloch

Lise Lindved Kloch

Underviser i Teamgymlinje og Teamgym-valgfag

LISE LINDVED

Du vil ofte høre Lise tælle takter højt i hallen, når Teamgym eller dans/rytme har timer. Lise brænder for gymnastikken, men især Teamgym er hendes favorit.

Om aftenen kan du tit møde Lise på vagt til et hyggeligt brætspil, et lille spring i stortrampolinerne – eller på vej rundt på skolen med sin hund og datter. Hun er desuden altid klar på en løbetur – gerne i følgeskab med elever.

Mads Rytter

Mads Rytter

Underviser i fællesgymnastik, Gymculture i 10. klasse, Springlinje, springvalgfag
[email protected]

MADS RYTTER

Mads’ hverdag er fyldt med gymnastik. Han er en del af vores team omkring opvisnings- og fællesgymnastik og så er han også en del af vores springlinje og en masse af vores springvalgfag. Mads er også selv en ivrig og dygtig gymnast. Han er en del af Hammerums Rephold, Gjellerup Sdr. TeamGym, TeamGym herrelandsholdet og FaceOFF. Så Mads har en masse små tricks han er klar til at dele ud af uanset om du er begynder eller om du er øvet gymnast.

Malene Partsch Lykke

Malene Partsch Lykke

Underviser i dansk og kulturfag i 9. klasse
[email protected]

MALENE PARTSCH LYKKE

Malene underviser i dansk og kulturfag i 9.klasse. Hun nyder samværet med de unge mennesker i undervisningen og at opleve dem dygtiggøre sig i sit fag.
Du kan til tider møde Malene på en aftenvagt eller i valgfag.
Marie Søbo Andreasen

Marie Søbo Andreasen

Underviser i dansk i 10. klasse, Gymculture i 10. klasse, fællesgymnastik, dans- og rytmelinje og valgfag i rytmisk gymnastik og Grand Prix
[email protected]

Marie Søbo Andreasen

Maries hverdag er fyldt med dansk i 10. klasse og gymnastik. Marie er både en del af vores team omkring opvisnings- og fællesgymnastik og så er hun samtidig også en del af vores dans- og rytmelinje. Derudover vil man også møde hende i forskellige valgfag. Marie har selv været en del af TeamGym landsholdet, så Marie har også masser af erfaring at dele ud af til både nybegyndere og øvede gymnaster.

Martin Pilgaard

Martin Pilgaard

Underviser i Springlinjen og springvalgfag
[email protected]

MARTIN PILGAARD

Martin har været underviser på Brejninggaard Efterskole siden 2017, men var selv elev på skolen i 1988-90. Du finder ham ofte bag et kamera, da det er ham, der står for at tage billeder og video i løbet af året. Desuden har han forskellige springvalgfag og er en del af opvisningsteamet, hvor han står for efterskolens tourplan.

Martin underviser samtidig i vores samarbejdsklub Outrup PowerTumbling og på det lokale TeamGym-hold, BTG, som træner på skolen to gange om ugen.

Morten Imer Kappel

Morten Imer Kappel

Fysioterapeut. Skadesforebyggelse, genoptræning, springlinje
og springvalgfag
[email protected]

MORTEN IMER KAPPEL

Morten er uddannet fysioterapeut og er en del af vores sunhedsstab. Har man en skade i kortere eller længere tid, så kommer man på Mortens hold, så man kommer sikkert tilbage til normal igen. Morten er også en del af vores springlinje og har også andre springvalgfag. Morten er samtidig cheftræner for VGF tumbling og har tidligere været fuldtidsprofessionel træner i udlandet. På Brejninggaard er det også Morten som har ansvaret for alle de camps vi tilbyder i løbet af året.  

Ralph Enghoff Jensen

Ralph Enghoff Jensen

Studievejleder og underviser i engelsk i 9.- og 10. klasse
[email protected]

RALPH ENGHOFF JENSEN

Når du møder Ralph, vil du opleve en kompromisløs person, som bedst kan lide at der er styr på tingene. Det gælder ikke mindst i engelsk, hvor han underviser på begge årgange. Tumbling er hans passion og du finder ham altid i hallen til en konkurrence, hvor han bakker op om eleverne fra Brejninggaard. Ralphs fokus ligger også hos vores rejser. Han er nemlig god til mødet med det fremmenede og han er enormt interesseret i de kulturforskelle, de møder under rejserne.

Ralph elsker efterskolelivet, og den tætte relation til elever og kollegaer. Slutteligt holder han også meget af at hjælpe de unge mennesker videre i deres studieliv og derfor er han også studievejleder på Brejninggaard.

Rasmus Kloch

Rasmus Kloch

Underviser i naturfag i 9. klasse, fællesgymnastik, Spring- og Teamgymlinje og springvalgfag
[email protected]

RASMUS KLOCH

Rasmus hverdag er fyldt med naturfag i 9. klasse og gymnastik. Rasmus er både en del af vores team omkring opvisnings- og fællesgymnastik og så er han samtidig også en del af vores teamgym- og springlinje. Derudover vil man også møde ham i forskellige valgfag og måske ser du ham også om morgenen når han går tur med sin hund.

Rasmus Skaaning

Rasmus Skaaning

Underviser i matematik i 10. klasse, Tumblinglinje og tumblingvalgfag og værksted 
[email protected]

Rasmus Skaaning

Rasmus har rigtig mange forskellige kvaliteter som vi nyder godt af på Brejninggaard. Rasmus har matematik i 10. klasse og har vores tumblinglinje og -valgfag. Rasmus er også tømrer, så han har også vores værkstedsvalgfag. Håndværkerbaggrunden bruger han også i matematikundervisningen hvor han er god til at tage praksisnære opgaver ind i undervisningen. Sammen med Birthe er Rasmus også en del af vores trivselsteam som har et særligt ansvar for at vores elever har det godt.

Tobias Quvang

Tobias Quvang

Underviser i TeamGymlinje, springvalgfag og matematik i 10. klasse
[email protected]

TOBIAS QUVANG

Tobias elsker at nørde med alt, hvad han laver. Du finder ham typisk i Utopia, hvor han har gang i TeamGym-træningerne. Går du forgæves efter ham i Utopia, vil du sandsynligvis finde ham i gang med at undervise i matematik eller i foredragssalen, hvor han øver sig på klaver og sang.

Når han ikke er til at finde på skolen, er han ude at spille håndbold, som han nyder at bruge sin fritid på.

Trine Gindeskov Andersen

Trine Gindeskov Andersen

Underviser i dansk i 9.- og 10. klasse og valgfag i bagning
[email protected]

TRINE GINDESKOV ANDERSEN

Trine underviser i dansk på både 9. og 10. årgang. Hun elsker at lære fra sig og være med til at udvikle de unge mennesker, så de får noget med på livets vej.
Trine underviser også i fitness og hjemkundskab. Dét har hun har valgt, fordi de to fag betyder meget for hende, da hun går op i sundhed og bevægelse.

Administration

Allan Linde Simonsen

Allan Linde Simonsen

Pedelmedhjælper

ALLAN SIMONSEN

Allan er pedelmedhjælper på Brejninggaard. Sammen med vores pedel Karsten, sørger Allan for at vores bygninger ser godt ud. Allan er rigtig glad for sit arbejde på Brejninggaard og nyder at gøre en forskel - uanset om det er at køre skrald, vaske gulv eller male. Når der er tumblingkonkurrencer repræsenterer Allan også nogle gange Brejninggaard som dommer.

Anita Juhl Høj

Anita Juhl Høj

ANITA JUHL HØJ

Anita er sekretær og sidder klar på kontoret og ved telefonen. Anita har styr på alt det administrative der er værd at vide om efterskole. Det er også Anita man melder sig syg ved om morgenen hvis man ikke er rask. Og så er Anita altid klar til at hjælpe og lytte hvis der er noget i hverdagen som driller.

Dorte Holm Moeskjær

Dorte Holm Moeskjær

Køkkenmedhjælper

DORTE HOLM MOESKJÆR

Dorte er næsten altid at finde i køkkenet. Her laver hun mad, bager, vasker op og hygger med køkkeneleverne.

Når hun ikke er i køkkenet, passer hun skolens blomster og pynter op til arrangementer. Hun nyder at være kreativ rundt på hele Brejninggaard, da det altid bringer smil og søde bemærkninger frem hos elever og kolleger.

Hanne Bech

Hanne Bech

Køkkenleder
[email protected]

HANNE BECH

Hanne finder du i køkkenet eller på kontoret. Her laver hun varm mad, bager og gør aftensmaden klar sammen med eleverne. På kontoret står hun for at holde styr på, at der er mad i køkkenet – og at menuen til hverdag og arrangementer på skolen altid er god og sund.

Hanne er altid modtagelig for ønsker til madplanen.
I sin fritid bruger hun en masse tid på sine børn, børnebørn og sommerhus.

Heidi Laugesen

Heidi Laugesen

Køkkenmedhjælper

HEIDI LAUGESEN

Heidi har været ansat som køkkenmedhjælper på Brejninggaard Efterskole siden 2007.

Hun elsker sit arbejde på efterskolen, hvor hun hver dag laver mad til skolens elever. Hun nyder at have eleverne med i køkkenet, fordi de altid bringer stor glæde – og to dage er aldrig ens med dem i køkkenet.

Heidi bruger meget af sin fritid på sin familie og venner. Men hun elsker også at gå eller cykle en tur i den skønne natur.

Inge Nielsen

Inge Nielsen

Køkkenassistent

INGE NIELSEN

Inge møder du i køkkenet når du har køkkentjans. Du skal holde tungen lige i munden når du arbejder sammen med Inge for hun er fuld af energi. Inge er altid klar på en god snak når der laves mad.

Karsten Sommer

Karsten Sommer

KARSTEN SOMMER

Karsten er vores pedel og han har det store overblik over vores bygninger og områder. Han har også ansvaret for samarbejdet med alle vores eksterne håndværkere. Karsten kender hver en krog af Brejninggaard og har altid en god historie klar. Faktisk har Karsten også selv været elev på Brejninggaard. Hvis man oplever at der er noget der ikke virker som det skal, så er det Karsten man skal have fat i. Og så er det også Karsten der har vores natur- og værkstedslinje.

Susanne Pedersen

Susanne Pedersen

Køkkenassistent