Personale

Ledelsen

Benjamin Stræde

Benjamin Stræde

FORSTANDER
Underviser i sang- og fortælletime og GymCulture i 10. klasse
[email protected]

BENJAMIN STRÆDE

På Brejninggaard vil du møde Benjamin mange forskellige steder. Det kan være på kontoret, til forfriskning, til fortælletimer, undervisning eller bare rundt omkring. 

Benjamin brænder for at udvikle det enkelte unge menneske og skabe de bedste forudsætninger for et godt liv. Derfor er han også altid klar til at lytte på, hvordan man sammen kan skabe den bedste efterskole fyldt med livslang læring – både fagligt og menneskeligt.

Morten A. Henneberg

Morten A. Henneberg

VICEFORSTANDER
Underviser i matematik i 9. klasse og sang- og fortælletimer
[email protected]

MORTEN A. HENNEBERG

Morten kommer du til at møde frisk og veloplagt hver eneste uge til morgenmotion. Han er desuden til at finde på fodboldbanen, til idræt, til matematik og ikke mindst på administrationsgangen.

Han brænder for efterskolelivet, hvor man er sammen om det hele. Han elsker fælleskabet, hvor man skaber de tætte relationer og kan hjælpe unge mennesker i en retning, så de bliver forberedt til livets mange valg.
Dynamikken mellem de unge og de voksne på efterskolen er livets salt for Morten.

Undervisere

Allan Kristensen

Allan Kristensen

Underviser i fodboldlinjen

Birthe Nørkjær

Birthe Nørkjær

Underviser i tysk i 9. klasse, dansk i 10. klasse og krea- og designlinjen
[email protected]

BIRTHE NØRKJÆR

Birthe underviser i dansk, tysk, kulturfag og krea. Derudover er Birthe trivselslærer, hvor hun holder af at følge de unge mennesker i hverdagen og give eleverne så meget ballast af værdier og viden, at de kan gå glade ud i verden og modstå hvad end, de måtte møde af modgang.
Caroline Korsgaard Jørgensen

Caroline Korsgaard Jørgensen

Underviser i fællesgymnastik og dans- og rytmelinje

Caroline Korsgaard Jørgensen

Caroline er betaget af gymnastikkens finurlige verden. Hun er en af de lærere på skolen, som er med til at producere dette års gymnastikopvisning og er en af de to lærere på rytme- og danselinjen. Caroline holder af de unge menneskers selskab, selvom det nogle gange kniber med at huske alle elevernes navne.

Jan Lykke

Jan Lykke

Underviser i matematik og naturfag i 9. klasse
[email protected]

JAN LYKKE

Jan brænder for at være efterskolelærer og trives, når efterskolelivet leves fuldt ud - og at den enkelte elev oplever at blive set, hørt og forstået. Jan underviser i naturfag og matematik i 9. klasse og han elsker at skabe gode læringsmiljøer i de to fag.

Jesper Ekmann

Jesper Ekmann

Underviser i idræt i 9. klasse, matematik i 10. klasse og fodboldlinje
[email protected]

JESPER EKMANN

Jesper er fodboldlinjelærer, matematik- og engelsklærer i 10. klasse, og underviser også i diverse valgfag. Han har en kone og to børn på 3 og 5 år, som han bor sammen med på skolen. Jesper er meget energisk, og relationen mellem eleverne og ham selv er det allervigtigste for ham.

Han glæder sig hvert år til at møde alle de nye elever, såvel som skabe den gode relation til de nuværende elever.

Karoline Greve-Poulsen

Karoline Greve-Poulsen

Underviser i naturfag i 9. klasse, matematik i 10. klasse, fællesgymnastik og springlinje

Karoline Greve-Poulsen

Karoline kommer du til at møde forskellige steder rundt på skolen blandt andet i matematik lokalet, fysik/kemi lokalet og i springhallerne. Ud over springlinjen skal hun også være med til fællesgymnastik. Hun glæder sig til at se fællesskabet blive skabt igennem en masse fede oplevelser, og se det stråle igennem til vores fælles opvisning.

Lea Bank Agger

Lea Bank Agger

Underviser i fællesgymnastik og dans- og rytmelinje 

Lea Bank Agger

Lea er en del af opvisningsteamet på Brejninggaard, og så er hun linjelærer for dans/rytme – hun har desuden også andre rytmiske valgfag. Til sidst er hun også inklusionslærer i dansk, både for 9. og 10. klasse.

Lea elsker efterskolelivet og de relationer, der bliver skabt mellem menneskerne på Brejninggaard. Hun elsker når der er fart på, men holder også meget af en stille, god snak over en kop kaffe.

Line Dueholm

Line Dueholm

Underviser i engelsk, tysk og Krea- og designlinjen
[email protected]

LINE DUEHOLM

Line har et rigtigt sprogøre. Hun underviser i både tysk og engelsk. Derudover har hun også valgfag i kokkeri hvor hun nyder at lave mad sammen med valgfagsholdet. Line er også en del af vores sundhedsstab da hun er uddannet massør og kan arbejde med akupunktur. For Line betyder efterskolelivet og samværet med unge mennesker rigtig meget.

Linnea Dam Bendiks

Linnea Dam Bendiks

Underviser i engelsk i 10. klasse, Musiklinje og musikvalgfag
[email protected]

Linnea Dam Bendiks

Linnea har masser af musik i sin dagligdag hvor hun har vores musiklinje og musikvalgfag. Linnea lytter til forskellige genrer musik, synger, spiller klaver, producerer musik, skriver sange, udgiver sange og meget mere. Hun har læst musikvidenskab med tilvalg i fransk på Københavns Universitet i de sidste 6 år, og hun glædes ved at skabe musik med unge, spirende talenter. Linnea har også det musikalske ansvar til vores store performanceuge og -show.

Louise Aagaard

Louise Aagaard

Underviser i fællesgymnastik, GymCulture i 10. klasse, TeamGym- og springlinje 

Louise Aagaard

Louise underviser i TeamGym- og springlinje, fællesgymnastik og GymCulture i 10. klasse. Udover det, så er Louise inklusionslærer i dansk i 10. klasse og tysk i 9. klasse.

Louise træner vores BTG mini- og juniorpiger som er skolens TeamGymhold i foreningen. Selv har hun dyrket DGI gymnastik på rep-hold.

Malene Partsch Lykke

Malene Partsch Lykke

Underviser i dansk og kulturfag i 9. klasse
[email protected]

MALENE PARTSCH LYKKE

Malene underviser i dansk og kulturfag i 9.klasse. Hun nyder samværet med de unge mennesker i undervisningen og at opleve dem dygtiggøre sig i sit fag.
Du kan til tider møde Malene på en aftenvagt eller i valgfag.
Maria Nygaard

Maria Nygaard

Underviser i dansk og kulturfag i 9. klasse

Maria Nygaard

Maria underviser i dansk og kulturfag i 9.klasse. Hun brænder for at give sin passion for fagene videre til eleverne og bidrage til deres faglige og menneskelige dannelse. Maria er en kreativ sjæl, der holder af at udtrykke sig kreativt. Hun underviser i forskellige kreative valgfag som f.eks. strik, hækling og syning. Hun er altid klar på en god snak og en omgang krea-hygge.

Maria holder af efterskolelivets mange facetter, hvor der både er fokus på undervisning, relationsdannelse og at skabe gode rammer for elevernes samvær udenfor timerne.

Martin Pilgaard

Martin Pilgaard

Underviser i TeamGym- og springlinje
[email protected]

MARTIN PILGAARD

Martin har været underviser på Brejninggaard Efterskole siden 2017, men var selv elev på skolen i 1988-90. Du finder ham ofte bag et kamera, da det er ham, der står for at tage billeder og video i løbet af året. Desuden har han forskellige springvalgfag og er en del af opvisningsteamet, hvor han står for efterskolens tourplan.

Martin underviser samtidig i vores samarbejdsklub Outrup PowerTumbling og på det lokale TeamGym-hold, BTG, som træner på skolen to gange om ugen.

Morten Imer Kappel

Morten Imer Kappel

Fysioterapeut
Skadesforebyggelse, genoptræning og springlinje
[email protected]

MORTEN IMER KAPPEL

Morten er uddannet fysioterapeut og er en del af vores sunhedsstab. Har man en skade i kortere eller længere tid, så kommer man på Mortens hold, så man kommer sikkert tilbage til normal igen. Morten er også en del af vores springlinje og har også andre springvalgfag. Morten er samtidig cheftræner for VGF tumbling og har tidligere været fuldtidsprofessionel træner i udlandet. På Brejninggaard er det også Morten som har ansvaret for alle de camps vi tilbyder i løbet af året.  

Ralph Enghoff Jensen

Ralph Enghoff Jensen

Studievejleder og underviser i engelsk i 9. og 10. klasse
[email protected]

RALPH ENGHOFF JENSEN

Når du møder Ralph, vil du opleve en kompromisløs person, som bedst kan lide at der er styr på tingene. Det gælder ikke mindst i engelsk, hvor han underviser på begge årgange. Tumbling er hans passion og du finder ham altid i hallen til en konkurrence, hvor han bakker op om eleverne fra Brejninggaard. Ralphs fokus ligger også hos vores rejser. Han er nemlig god til mødet med det fremmenede og han er enormt interesseret i de kulturforskelle, de møder under rejserne.

Ralph elsker efterskolelivet, og den tætte relation til elever og kollegaer. Slutteligt holder han også meget af at hjælpe de unge mennesker videre i deres studieliv og derfor er han også studievejleder på Brejninggaard.

Rasmus Glud Christensen

Rasmus Glud Christensen

Underviser i fællesgymnastik, GymCulture i 10. klasse og TeamGymlinje 

Rasmus Glud Christensen

Rasmus eller 'Glud' i daglig tale, underviser blandt andet i Teamgym, GymCulture, Mandedans, fællesgymnastik, spring og FaceOff.

Som I kan se, kan han slet ikke for nok af gymnastik, men hvis han skal tage en pause fra det, så bliver det i matematiktimerne, hvor han kommer til at hjælpe til i både 9. og 10. Klasse.

Hvis Glud virkelig skal slappe af, så sætter han en af sine mange gode film på, som eleverne nok også lærer at elske.

Trine Gindeskov Andersen

Trine Gindeskov Andersen

Underviser i dansk i 10. klasse
[email protected]

TRINE GINDESKOV ANDERSEN

Trine underviser i dansk på både 9. og 10. årgang. Hun elsker at lære fra sig og være med til at udvikle de unge mennesker, så de får noget med på livets vej.
Trine underviser også i fitness og hjemkundskab. Dét har hun har valgt, fordi de to fag betyder meget for hende, da hun går op i sundhed og bevægelse.

Administration

Allan Linde Simonsen

Allan Linde Simonsen

Pedelmedhjælper

ALLAN SIMONSEN

Allan er pedelmedhjælper på Brejninggaard. Sammen med vores pedel Karsten, sørger Allan for at vores bygninger ser godt ud. Allan er rigtig glad for sit arbejde på Brejninggaard og nyder at gøre en forskel - uanset om det er at køre skrald, vaske gulv eller male. Når der er tumblingkonkurrencer repræsenterer Allan også nogle gange Brejninggaard som dommer.

Anita Juhl Høj

Anita Juhl Høj

ANITA JUHL HØJ

Anita er sekretær og sidder klar på kontoret og ved telefonen. Anita har styr på alt det administrative der er værd at vide om efterskole. Det er også Anita man melder sig syg ved om morgenen hvis man ikke er rask. Og så er Anita altid klar til at hjælpe og lytte hvis der er noget i hverdagen som driller.

Dorte Holm Moeskjær

Dorte Holm Moeskjær

Køkkenmedhjælper

DORTE HOLM MOESKJÆR

Dorte er næsten altid at finde i køkkenet. Her laver hun mad, bager, vasker op og hygger med køkkeneleverne.

Når hun ikke er i køkkenet, passer hun skolens blomster og pynter op til arrangementer. Hun nyder at være kreativ rundt på hele Brejninggaard, da det altid bringer smil og søde bemærkninger frem hos elever og kolleger.

Hanne Bech

Hanne Bech

Køkkenleder
[email protected]

HANNE BECH

Hanne finder du i køkkenet eller på kontoret. Her laver hun varm mad, bager og gør aftensmaden klar sammen med eleverne. På kontoret står hun for at holde styr på, at der er mad i køkkenet – og at menuen til hverdag og arrangementer på skolen altid er god og sund.

Hanne er altid modtagelig for ønsker til madplanen.
I sin fritid bruger hun en masse tid på sine børn, børnebørn og sommerhus.

Heidi Laugesen

Heidi Laugesen

Køkkenmedhjælper

HEIDI LAUGESEN

Heidi har været ansat som køkkenmedhjælper på Brejninggaard Efterskole siden 2007.

Hun elsker sit arbejde på efterskolen, hvor hun hver dag laver mad til skolens elever. Hun nyder at have eleverne med i køkkenet, fordi de altid bringer stor glæde – og to dage er aldrig ens med dem i køkkenet.

Heidi bruger meget af sin fritid på sin familie og venner. Men hun elsker også at gå eller cykle en tur i den skønne natur.

Inge Nielsen

Inge Nielsen

Køkkenassistent

INGE NIELSEN

Inge møder du i køkkenet når du har køkkentjans. Du skal holde tungen lige i munden når du arbejder sammen med Inge for hun er fuld af energi. Inge er altid klar på en god snak når der laves mad.

Karsten Sommer

Karsten Sommer

KARSTEN SOMMER

Karsten er vores pedel og han har det store overblik over vores bygninger og områder. Han har også ansvaret for samarbejdet med alle vores eksterne håndværkere. Karsten kender hver en krog af Brejninggaard og har altid en god historie klar. Faktisk har Karsten også selv været elev på Brejninggaard. Hvis man oplever at der er noget der ikke virker som det skal, så er det Karsten man skal have fat i. Og så er det også Karsten der har vores natur- og værkstedslinje.

Susanne Pedersen

Susanne Pedersen

Køkkenassistent