Krea & Design

Er kreativitet et vigtigt element i dit valg af efterskole? Så bør du se nærmere på Brejninggaard Efterskoles kreative værksteder. Udlev din passion for kunst og design på efterskole!

Vi brænder for, at du er kreativ! Vi elsker når du vender tingene på hovedet! Vi imponeres, når du tænker innovativt og genbruger eller gendanner materialer til nye former, funktioner og udtryk!

KREATIV EFTERSKOLE I JYLLAND

I linjefaget Krea vil du opleve glæden og udfordringen ved at omsætte egne ideer, fordybe sig i processen og forvandle forskellige materialer til konkrete nye produkter. Du vil kunne arbejde med bla. re-design, keramik, glas, maleri, tegning, stofmaling, syning af tøj og brugsting, filtning, design, grafik, genbrugskunst og meget andet. Det er nemlig din fantasi, der skaber krea og design!KREATIV EFTERSKOLE MED MANGE FACETTER

På linjen lærer du forskellige teknikker og arbejdsmetoder samt opøve bevidsthed omkring design, materialer, farve og meget andet.

Du skal turde lege, eksperimentere, frydes, væmmes, provokeres og rykkes, forholde dig… Men det vigtigste er lysten og interessen.

DEN PERFEKTE DESIGN EFTERSKOLE

Leder du efter en design efterskole, hvor du kan arbejde med din passion for kunst og design? Så led ikke længere!