Krea & Design

Er kreativitet et vigtigt element i dit valg af efterskole? Så bør du se nærmere på vores kreative efterskole. Udlev din passion for kunst og design på efterskole!

Vi brænder for, at du kan få lov til at udfolde din kreativitet! Vi elsker, når du vender tingene på hovedet! Vi imponeres, når du tænker innovativt og genbruger eller gendanner materialer til nye former, funktioner og udtryk! Alt det får du mulighed for i vores linjefag Krea & Design.

KREATIV EFTERSKOLE I JYLLAND

I linjefaget Krea & Design vil du opleve glæden og udfordringen ved at omsætte egne ideer, fordybe dig i processer og forvandle forskellige materialer til konkrete nye produkter. Du vil kunne arbejde med bla. re-design, keramik, glas, maleri, tegning, stofmaling, syning af tøj og brugsting, filtning, design, grafik, genbrugskunst og meget andet. Det er nemlig din fantasi, der skaber krea og design. 

På vores efterskole med design og kunst får du mulighed for at dyrke din passion for at skabe noget kreativt og selv have hænderne i processen. I løbet af året prøver vi mange forskellige typer af kunst og design, hvor du kan blive dygtigere til det, du elsker og måske opdage nye interesser inden for de kreative områder.

KREATIV EFTERSKOLE MED MANGE FACETTER

På linjen lærer du forskellige teknikker og arbejdsmetoder samt opøve bevidsthed omkring design, materialer, farve og meget andet. Du skal turde lege, eksperimentere, frydes, væmmes, provokeres og rykkes, forholde dig… Men det vigtigste er lysten og interessen.

Vi sætter rammerne for din kreative udvikling og giver frit spil til at udforske nye interesser, udvikle din kreativitet og meget mere. Vores efterskole med design og kunst kræver ikke et bestemt niveau. Det eneste vi forventer, er at du har en interesse for det kreative og et mod på at prøve nyt og udfordre dig selv ud fra det niveau, du er på.

EN SPÆNDENDE DESIGN EFTERSKOLE

Leder du efter en design efterskole, hvor du kan arbejde med din passion for kunst og design? Så er Brejninggaards kreative efterskole et godt bud på en skole, hvor du uanset niveau kan dygtiggøre dig, prøve nye, spændende elementer af design og kunst og udfordre din kreativitet.