Det formelle

Rejser

VINTERREJSE

På Brejninggaard har vi vores årlige vinterrejse. Her kan du vælge frit mellem en rejse på skitur eller storbytur til Rom.

Skitur

Vi har valgt at indrette skituren således, at vi tager 4 dage på ski i et område, der kan udfordre alle i de alpine skidiscipliner.

Vi har mange forskellige hold, som alle modtager instruktion i ski eller snowboard på det niveau, som passer til den enkelte – uanset om man er nybegynder, eller om man har stået på ski hele sit liv. 

Begynderundervisningen foregår i små hold og samler hele tiden op på den enkelte med individuel undervisning. Der bliver også tid til, at de rutinerede skiløbere kan hjælpe nybegynderne med at udvikle sig. Det er nemlig utroligt givende for både nybegynderen og den rutinerede, når vi hjælper hinanden med at udvikle os. 

Når vi er på skitur med efterskolen, er en lige så vigtig del af turen livet i hytterne om aftenen med vennerne. Hjemme på efterskolen bliver eleverne delt ind i busser og delt op i hytter. Det er super hyggeligt at bo i hytter, lave mad og spise sammen. Fællesskabet i hytterne, afslapning og historier om dagens styrt er et vigtigt element i efterskolens tur på ski.

Rom

Rom er en spændende storby. Byen er fyldt med kultur og historie. Vi bor i centrum af Rom, hvorfra vi går rundt til de mange forskellige seværdigheder. På turen ser vi bl.a. det antikke Rom, men også det moderne Rom og det pulserende storbyliv. Vi flyver dertil og bor i en lejlighed. Mad får vi på lokale restauranter og besøger også det lokale madmarked, hvor vi oplever den lokale madkultur. 

 

ÅRGANGSREJSE

9. klasses kulturrejse

9. klasse tager på kulturrejse, hvor formålet er at blive klogere på sig selv og sin egen kultur igennem mødet med andre kulturer. Dette års kulturrejse går til Malta, hvor turen bl.a. byder på; vandreture, snorkling og besøg på kulturhistoriske steder. Rejsen indeholder forskellige spændende workshops med danske guider.

 

10. klasses GymCulture-rejse

I vores 10. klasse skal du selvfølgelig også ud at opleve verden – faktisk skal du ikke kun rejse, du er også en del af rejseplanlægningen! Du kommer helt ind i maskinrummet, når vi sammensætter 10. klasses GymCulture-rejseopvisning. Her er du med til at arrangere en unik rejse, hvor du og dine klassekammerater skaber mellemfolkelige kulturmøder gennem gymnastikopvisninger og gymnastiske workshops